Dynamische website met gepersonaliseerde content?

Hoeveel inzicht heeft jouw marketing team in het gedrag en de interesse van jouw afnemers?

Lijnen Wit Rood

Laat je website voor je werken!

De website die je hebt, kan altijd beter. Of het nu een online visitekaartje is of een door de jaren heen uit zijn voegen gegroeide kennisbank, de technieken en inzichten zijn veranderd. 

De mogelijkheden zijn veel groter geworden, zonde als je dat links laat liggen. Het is zinvol voor de accountmanagers als ze een seintje krijgen zodra een klant op de site zit. En als hij weet welke producten bekeken worden. Dat verhoogt de saleskansen enorm! Misschien kom je er wel achter dat veel klanten wel naar hetzelfde product kijken, maar het nooit bestellen. Dan kun je dat bespreken. Misschien is de omschrijving niet volledig of duidelijk, de prijs niet interessant. Daar kun je mee aan de slag. Als je op die manier nadenkt over je website, weet je dat de toegevoegde waarde vergroot kan worden!

En er is meer. De kans is groot dat je een statische website hebt, waar zelden veranderingen doorgevoerd worden. Dat is niet alleen saai voor de bezoekers (waarom zou hij keer op keer naar hetzelfde gaan zitten kijken?), maar ook voor de zoekresultaten. Een dynamische website scoort hoger in de zoekmachines. Dynamische productpagina’s die automatisch gegenereerd worden helpen enorm om je doel te bereiken (meer sales).

Hoe dan?

Dat komen we graag toelichten! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in dé tool Hubspot die je website voor jou laten werken!