Over jou, .........

Dat is eens wat anders dan de standaard 'over ons'

Wat brengt je hier?

Je hebt een online zoektocht achter de rug en hoopt hier dé oplossing te vinden voor jouw probleem. 

Het kan ook zijn dat je nog niet weet wat nu precies je probleem is. Heb je überhaupt wel een probleem? Ben je gewoon toevallig op deze site terecht gekomen? Persoonlijk geloof ik niet in toeval. Nee, alles gebeurt met een reden. 

Wil je meer bezoekers op je website hebben en heb je al veel geprobeerd? Weet je niet hoe je dit voor elkaar moet krijgen?

Heb je veel bezoekers maar converteren ze niet? Je hebt flink geïnvesteerd in marketing (en marketingbureau's) maar de online omzet blijft achter?

Heb je online conversie (brochure downloads, informatieaanvragen etc) maar krijg je deze prospects niet zover dat ze gaan betalen voor je product of dienst?

Of heb je veel bezoekers, conversie en omzet maar kun je het allemaal niet meer goed verwerken? Zoek je naar manieren om veel efficiënter te werken en zaken te automatiseren?

Ik wil meer bezoekers

Ik zie de laatste tijd geen of nauwelijks enige groei in bezoekersaantallen.

Ik wil meer conversie

Mijn bezoekers converteren niet. Ik wil meer online aanvragen / leads verzamelen

Download whitepaper leadgeneratie!

Ik wil meer betalende klanten

Er is veel interactie op mijn website. Bezoekers downloaden brochures en ik krijg aanvragen binnen, maar daar blijft het bij

Ik wil efficiënter werken

We hebben het continu ontzettend druk en we zijn momenteel de rem op onze groei. Een goede tool zal je helpen.

Bekijk welke tool kan helpen

Laat mij je helpen.

Herken jij jezelf in één van bovengenoemde situaties? Zoek dan niet verder. Hier ligt de specialisatie van uppline!
Waarschijnlijk wil jij weten hoe een traject met mij eruit gaat zien. Welke stappen gaan we samen nemen én niet onbelangrijk; wat is de investering hiervan.

 

Connect call

In deze stap bepalen wij of we een goede match zijn. We moeten immers intensief gaan samenwerken. Dan moet er wel echt een klik zijn. Dit doe ik tijdens een eerste telefonische afspraak, connect call genaamd. Een afspraak van maximaal 15 minuten geeft zowel jou als mij een goed beeld of we samen de volgende stap kunnen en willen zetten. Wat is nu 15 minuten van je tijd?


Plan nu je connect call

Discovery call

De tweede stap vindt plaatst nadat we beide weten dat er een match is. Ook deze stap zal telefonisch plaatsvinden. Deze keer vraagt het meer van je tijd. Maar wat maakt het uit als je weet dat je door deze investering uiteindelijk gaat groeien. Tijdens een intensieve telefonische sessie van ongeveer 1 uur gaan we de diepte in. Jij neemt mij mee in jouw bedrijf, diensten, producten, team, uitdagingen & doelstellingen. Dit is een erg belangrijke stap aangezien ik hier mijn plan & advies op ga geven. 

Het voorstel

Dit kan het begin zijn van een mooie samenwerking. We hebben samen bepaald dat we een match zijn en samen mooie resultaten gaan behalen, jij hebt me meegenomen in de ins & outs van jouw bedrijf en je hebt een scherp voorstel liggen. We gaan er samen voor!

Klaar om de eerste stap te zetten?
Plan je eerste afspraak

 

Wil je alvast een beeld hebben van de investering?

Bekijk de pakketten die uppline aanbiedt

uppline | meer afspraken, leads, sales & omzet

Official HubSpot Partner