Jouw (HubSpot) data migreren van Amerika naar Europa?

Dat kan! Wij ontzorgen je tijdens de gehele klus zodat jij je kunt blijven focussen op jouw business

Lijnen Wit Rood

HubSpot data opslaan in een Europese datacenter

Indien je nu besluit om met HubSpot aan de slag te gaan is de kans groot dat je data meteen opgeslagen wordt in een Europese Datacenter. 

Maar wat als je al langer gebruikt maakt van deze geweldige tool? Je data is opgeslagen in een Amerikaans datacenter en uiteraard is het voor jou ook interessant om over  te stappen. Daar kunnen diverse redenen voor zijn.  Denk aan AVG, certificeringen etc. Wat jouw reden ook mag zijn, wij staan voor je klaar.  

We  starten met een kennismakingsgesprek. Niet alleen om kennis te maken natuurlijk, maar om te kijken wat de complexiteit is van jouw HubSpot account. Bepaalde dingen kunnen we geautomatiseerd overzetten, maar sommige zaken worden handmatig overgezet. En vooral dat laatste kan een enorme klus zijn. 

Wil je weten hoe groot jouw klus is ?  

 

Jij bent niet de eerste en zeker niet de laatste

Wij hebben ervaring met het migreren van de data. Laatst nog hebben we voor één van onze klanten alle data gemigreerd. Niet alleen de contacten, bedrijven, deals e.d. Nee zelfs een gehele meertalige website gemaakt in HubSpot. 

Was dat een grote klus? Jazeker! Het was een behoorlijke klus. Maar toch hebben we dit in een week succesvol afgerond. 

Wil je hier meer over weten? Dat kan uiteraard. Ik praat je graag bij. 

Plan je kennismakingsgesprek in

Aarzel niet en plan iets in. Ik maak graag tijd voor je om alles grondig te bespreken en toe te lichten. Maak gebruik van deze optie en stel al je vragen. 

Goede en betrokken HubSpot partner

Barbara Hameleers
Marketing Manager Infosequre

"Jorg heeft op zeer korte termijn een HubSpot migratie voor ons uitgevoerd, waarbij hij snel insprong op onverwachte ontwikkelingen. Issues die zich voordeden, loste hij supersnel op. Hij is altijd beschikbaar voor vragen en komt met antwoorden waar je verder mee kunt. Ook helpt hij ons om de mogelijkheden van de marketing hub, de sales hub en het CMS steeds beter te benutten. En niet onbelangrijk: hij is een heel prettige persoon om mee te werken. Ik hoop op een nog lange samenwerking!"

Kaft-migratie

Overweeg je zelf de migratie te doen?

Uiteraard is dat goed mogelijk. Een gedeelte van de migratie kan geautomatiseerd. Hiervoor hoef je alleen de juiste module aan te schaffen. 

Uiteraard willen wij je zo goed mogelijk helpen om het succesvol te doen. Vanuit die gedachte hebben we een HubSpot Migratie document opgesteld. Hierin leggen we uit waar je op moet letten bij de migratie. Tevens verwijzen we in dat document naar de beste module voor de geautomatiseerde migratie. 

Om de kosten laag te houden hebben we een korting bedongen voor de beste module. Wil je die korting, plan dan een korte online meeting in en we regelen het.