Enkele klanten aan het woord

We kunnen zelf zeggen dat we goed zijn, maar ik laat liever mijn klanten de waarheid vertellen..

Samantha Herbst

Een goede samenwerking: van begin tot eind betrokken

"Als een snelgroeiend bedrijf, hadden wij behoefte aan doelgerichte marketing en sales, meer efficiëntie in onze interne processen en onze data op één plek. Door Jorg's onboarding van HubSpot hebben wij, in een paar weken tijd, vooruitgang geboekt op al deze fronten. Ik ben ontzettend te spreken over Jorg's betrokkenheid, kennis en enthousiasme. Een onmisbare schakel in de groei van ons bedrijf."

Samantha Herbst
Homeij
Lees alle reviews

jos

Veel kennis: Van onboarding tot strategie

"De samenwerking is erg prettig en het contact verloopt snel en professioneel. Uppline heel veel kennis in huis over de verschillende facetten in HubSpot en denkt graag vooruit. Wij zijn enorm geholpen met de onboarding van HubSpot. Momenteel ondersteunt uppline ons bij het verder uitrollen van een goede strategie: een onmisbare schakel."

Jos van der Baan
DTC Media

Bram Schats

Fijne samenwerkingspartner met veel kennis en ervaring

"Als startup in uit de traditionele bouwkolom met weinig kennis en ervaring met online marketing en sales was de samenwerking met Uppline in meerdere opzichte een eye-opener. Ze hebben ons aan de hand meegenomen en samen hebben we stap voor de inbound strategie bepaald."

Bram Schats
Avelution

9da7757b-7534-47d7-8093-6c4f82a6d805 (1)

"Uppline heeft ons geholpen met de toeleiding van klanten naar onze website, onze online visibility en vindbaarheid verbeterd. Omdat Uppline bij ons ook veel tijd intern heeft doorgebracht kenden zij onze werkzaamheden goed en konden zij hun marketinginspanningen daar goed op afstemmen. Dit heeft tot een mooi resultaat geleid, iets dat wij in de niche markt waarin we opereren niet direct verwachtten. Belangrijker nog heeft Uppline onze eigen marketingmedewerker opgeleid en bekend gemaakt met Hubspot. Dat hebben zij zo goed gedaan dat we inmiddels in staat zijn zelf campagnes te bedenken en uit te voeren. Wij zijn een klein kantoor en dit is een grote pré voor ons. Uppline heeft ons op die manier geholpen de kosten lager te houden."

Olivier van Abbe
Van Der Hoef & Partners

paul-lokenberg-300x300-circle

Fijne en doelgerichte samenwerking

"Wij zochten een betrouwbare partner die op basis van gedegen kennis en ervaring ons kon adviseren en assisteren bij de implementatie van HubSpot Growth Suite. En die hebben wij gevonden in Uppline. Jorg is van A tot Z betrokken geweest; van de marketing strategie tot complexe inrichtingsvraagstukken, en van Agile project management tot internationalisering van het CRM.Jorg heeft een kritische blik op de operatie, wat alle betrokkenen scherp houdt. Daarnaast staat hij met beide benen op de grond; geen uitdaging te groot. Zijn HubSpot kennis is all-round, wat Jorg een zeer aangename sparringspartner maakt. Ik raad Jorg iedereen aan."

Paul Lokenberg
LeapForce

Lars Roubroeks

Uitstekende allround partner met veel kennis van zaken

"De samenwerking met Uppline is prettig, professioneel én het levert resultaat op. We hebben inmiddels zowel marketing, sales als service draaien in onze HubSpot omgeving en op al deze vlakken kunnen we met onze vragen bij Uppline terecht. Niet alleen voor praktische, uitvoerende zaken, maar juist ook om te leren van de best practices en voor het maken van strategische keuzes. Jorg vraagt door naar het 'waarom' achter jouw vraag, waardoor je altijd beter tot de kern komt en er wellicht zelfs andere of betere wegen zijn te bedenken binnen HubSpot of je processen. Kortom, een fijne samenwerkingspartner en absoluut aan te bevelen."

Lare Roubroeks
Trekhaakcentrum

evert

Uppline is competent, doelgericht en vriendelijk!

"Voor een belangrijke beslissing om als klein bedrijf te gaan werken met Hubspot en dus te gaan investeren, heb je een hele goede partner nodig. Iemand met het geduld en de kennis om met jou mee te bewegen. Iemand die vanuit de eigen ervaring weet wat er in een bedrijf gebeurt. Jorg heeft mij weten te overtuigen dat hij de geschikte partner is om deze stap met Hubspot voor mijn bedrijf te zetten. Snel schakelen, goed communiceren en weten wat je doet. Prima Jorg!"

Evert van Oosterum
Van Oosterum Leder
Lees meer over deze case

elke_500_x_500_1

"Met een aantal nieuwe webshops in de maak waren er vele marketingmogelijkheden die al besproken waren, maar nog geen gerichte doelen. Met Jorg hebben wij deze doelen kunnen formuleren, gerichter een analyse kunnen opstellen en daarnaast ook de goede systemen kunnen bepalen daarvoor. Hij heeft ons erg fijn kunnen helpen in het opzetten van een mailcampagne en helpt ons met het pionieren in Big Commerce. Wanneer we vragen hebben krijgen we erg snel antwoord en worden we ook erg snel geholpen."

Elke Naber
Homeij

johan

Goede partner met uitstekende (brede) marketing & sales kennis

"Goede partner om mee samen te werken. Jorg is proactief, werkt met ervaren specialisten en draagt bij aan een optimale klantbeleving die leiden tot waardevolle (klant)relaties. Ik heb in verschillende projecten met hem mogen samenwerken en er zullen er zeker nog een aantal volgen. Bij het overwegen van Hubspot is Jorg een prima gesprekspartner."

Johan Rombouts
Inminded

download

Een strategische partner die maatwerk levert

"Samen met Uppline heb ik HubSpot volledig geïmplementeerd binnen mijn bedrijf. Hierdoor heb ik nu minder programma's nodig. Mijn marketing, sales en CRM zitten nu in een systeem bij elkaar en mijn processen zijn helder en overzichtelijk. Uppline levert maatwerk op locatie, stelt kritische vragen, is oprecht geïnteresseerd en betrokken en ziet mogelijkheden die ik zelf niet zie. Door te werken met Uppline heb ik in een korte tijd een stevig fundament gebouwd voor mijn marketing en sales. De kernbeloftes van Uppline worden in de praktijk ook nageleefd en het werken op locatie maakt voor mij ook het verschil."

Beril Kutluer
MoneyHabits

Luke-Lipline-1 (1)

"Het is prettig met een doortastende partij te werken die het onderscheidt kan maken tussen middel en doel. Waarbij Hubspot voor ons zeker geen doel was maar een middel om de inbound marcom effectiever te laten verlopen."

Luke Liplijn
MatrixianGroup

Samen succesvol zijn

uppline heeft één doel. Het laten groeien van jouw organisatie. Dat kan zijn de groei in aantal afspraken, leads, omzet en sales. Uit ervaring weet ik dat we ook tijdswinst realiseren doordat we focussen op efficiëntie.

Wil jij ook verder groeien met je bedrijf? Laten we daarover in gesprek gaan

uppline | meer afspraken, leads, sales & omzet

Official HubSpot Partner