Waar kan ik je mee helpen?

Laat me weten waar je hulpvraag ligt

Een goed begin is het halve werk

Fijn dat je de volgende stap zet! Of het nu gaat om het verhogen van het aantal leads, het automatiseren van je marketing en/of sales óf het verbeteren van je after sales / service, HubSpot is de ideale tool hiervoor. 

uppline zal, als officieel HubSpot partner, jou en je organisatie helpen bij de onboarding van deze tool. Daarnaast zal ik jou en je team trainen om vanaf het begin succesvol te zijn. Een goed begin is immers het halve werk.

HubSpot onboarding

Veel kennis: Van onboarding tot strategie

"De samenwerking is erg prettig en het contact verloopt snel en professioneel. Uppline heel veel kennis in huis over de verschillende facetten in HubSpot en denkt graag vooruit. Wij zijn enorm geholpen met de onboarding van HubSpot. Momenteel ondersteunt uppline ons bij het verder uitrollen van een goede strategie: een onmisbare schakel."

Jos van der Baan
DTC Media

Fijne en doelgerichte samenwerking

"Wij zochten een betrouwbare partner die op basis van gedegen kennis en ervaring ons kon adviseren en assisteren bij de implementatie van HubSpot Growth Suite. En die hebben wij gevonden in Uppline. Jorg is van A tot Z betrokken geweest; van de marketing strategie tot complexe inrichtingsvraagstukken, en van Agile project management tot internationalisering van het CRM.Jorg heeft een kritische blik op de operatie, wat alle betrokkenen scherp houdt. Daarnaast staat hij met beide benen op de grond; geen uitdaging te groot. Zijn HubSpot kennis is all-round, wat Jorg een zeer aangename sparringspartner maakt. Ik raad Jorg iedereen aan."

Paul Lokenberg
LeapForce

Goede partner met uitstekende (brede) marketing & sales kennis

"Goede partner om mee samen te werken. Jorg is proactief, werkt met ervaren specialisten en draagt bij aan een optimale klantbeleving die leiden tot waardevolle (klant)relaties. Ik heb in verschillende projecten met hem mogen samenwerken en er zullen er zeker nog een aantal volgen. Bij het overwegen van Hubspot is Jorg een prima gesprekspartner."

Johan Rombouts
Inminded

uppline | meer afspraken, leads, sales & omzet

Official HubSpot Partner