Klanten aan het woord

Practice what you preach

Lijnen Wit Rood

Onder het mom van durf te vragen..

Wij geven niet alleen adviezen over hoe je dingen moet doen, maar passen het zelf uiteraard ook toe. Wij vinden het erg belangrijk om van onze klanten feedback te krijgen. Oprechte en eerlijke feedback. Hieronder tref je deze aan. 

DTC Media

Jos van der Baan
Marketing manager DTC Media

"De samenwerking is erg prettig en het contact verloopt snel en professioneel. Uppline heel veel kennis in huis over de verschillende facetten in HubSpot en denkt graag vooruit. Wij zijn enorm geholpen met de onboarding van HubSpot. Momenteel ondersteunt uppline ons bij het verder uitrollen van een goede strategie: een onmisbare schakel."

LeapForce

Paul lokenberg
Digital project manager LeapForce

"Wij zochten een betrouwbare partner die op basis van gedegen kennis en ervaring ons kon adviseren en assisteren bij de implementatie van HubSpot Growth Suite. En die hebben wij gevonden in Uppline. Jorg is van A tot Z betrokken geweest; van de marketing strategie tot complexe inrichtingsvraagstukken, en van Agile project management tot internationalisering van het CRM.Jorg heeft een kritische blik op de operatie, wat alle betrokkenen scherp houdt. Daarnaast staat hij met beide benen op de grond; geen uitdaging te groot. Zijn HubSpot kennis is all-round, wat Jorg een zeer aangename sparringspartner maakt. Ik raad Jorg iedereen aan."

Van Der Hoef & Partners

Olivier van Abbe
Senior consultant

"Uppline heeft ons geholpen met de toeleiding van klanten naar onze website, onze online visibility en vindbaarheid verbeterd. Omdat Uppline bij ons ook veel tijd intern heeft doorgebracht kenden zij onze werkzaamheden goed en konden zij hun marketinginspanningen daar goed op afstemmen. Dit heeft tot een mooi resultaat geleid, iets dat wij in de niche markt waarin we opereren niet direct verwachtten. Belangrijker nog heeft Uppline onze eigen marketingmedewerker opgeleid en bekend gemaakt met Hubspot. Dat hebben zij zo goed gedaan dat we inmiddels in staat zijn zelf campagnes te bedenken en uit te voeren. Wij zijn een klein kantoor en dit is een grote pré voor ons. Uppline heeft ons op die manier geholpen de kosten lager te houden."

Trekhaakcentrum

Lars Roubroeks
Marketing & IT manager

"De samenwerking met Uppline is prettig, professioneel én het levert resultaat op. We hebben inmiddels zowel marketing, sales als service draaien in onze HubSpot omgeving en op al deze vlakken kunnen we met onze vragen bij Uppline terecht. Niet alleen voor praktische, uitvoerende zaken, maar juist ook om te leren van de best practices en voor het maken van strategische keuzes. Jorg vraagt door naar het 'waarom' achter jouw vraag, waardoor je altijd beter tot de kern komt en er wellicht zelfs andere of betere wegen zijn te bedenken binnen HubSpot of je processen. Kortom, een fijne samenwerkingspartner en absoluut aan te bevelen."

Inminded

Johan Rombouts
Eigenaar

"Goede partner om mee samen te werken. Jorg is proactief, werkt met ervaren specialisten en draagt bij aan een optimale klantbeleving die leiden tot waardevolle (klant)relaties. Ik heb in verschillende projecten met hem mogen samenwerken en er zullen er zeker nog een aantal volgen. Bij het overwegen van Hubspot is Jorg een prima gesprekspartner."

MatrixanGroup

Luke Liplijn
Eigenaar

"Het is prettig met een doortastende partij te werken die het onderscheidt kan maken tussen middel en doel. Waarbij Hubspot voor ons zeker geen doel was maar een middel om de inbound marcom effectiever te laten verlopen."

"If you build a great experience, customers tell each other about that. Word of mouth is very powerful"